KLINIKKEIER.NET

Praksisdrift i et forretningsperspektiv

Klinikkeier er en serie med konferanser for eiere og fremtidige eiere av forskjellige typer klinikker.

Konferansen har hovedfokus på tannhelseklinikker, og på temaet "praksisdrift i et forretningsperspektiv", og avholdes årlig den tredje helgen i Januar.


Jan
19
9:00 AM09:00

Klinikkeier 2019

19. JANUAR 2019
09:00 - 17:00

 

Klinikkeierkonferansen er en årlig konferanse for klinikkeiere, og ble gjennomført første gang i 2016. Konferansen tar for seg aktuelle situasjoner og problemstillinger som klinikkeiere møter i hverdagen, med foredragsholdere innen områdene

  • Forretningsutvikling og verdiskapning,
  • Økonomi, finans og skatt,
  • Jus,
  • Medarbeidere og
  • Klinikkdrift i et forretningsperspektiv.

Konferansen tar også for seg aktuelle trender og nyheter i bransjen, og presenterer forskjellige nye løsninger.

Neste konferanse gjennomføres  den 19. Januar i Oslo Kongress Senter
Registrer din deltakelse her

 

View Event →
Sep
29
1:00 PM13:00

Study Club - Gode Kontrakter

Gode Kontrakter

Gode avtaler er avgjørende for at du som klinikkeier skal ha trygghet og styringsmulighet både med hensyn til ansatte og tannleger du leier inn eller samarbeider med. Vi inviterer derfor til en study club for å diskutere behovene, og få frem gode avtaler som fungerer best mulig for deg som klinikkeier.

29. September 2017 - 13:00-16:00 (lunsj fra 12 i forkant)
Thon Hotel Arena Lillestrøm
(enkel adkomst fra både Gardermoen og Oslo)

Hensikten med denne er å gjennomgå eksisterende avtalemaler, og å sammen få frem forslag til gode avtaler for bruk ved ansettelser av sekretærer og ved innleie av  assistenttannleger. Forslagene vil da være spesielt laget for å møte klinikkeiers behov, og vil gjennomgå juridisk kvalitetssikring før de etter kurset sendes ut til deltakerne for å kunne brukes i det daglige.

Deltakeravgift: kr 2.200
Kurset inkluderer lunsj, og for de som ønsker er det også mulig å bli med på middag på Hinoki på ettermiddagen (tillegg: kr. 1.000)

REGISTRER MEG

View Event →
Sep
29
9:00 AM09:00

Study Club - Medarbeidersamtalen

Medarbeidersamtale

Medarbeidersamtaler er viktig å ha både med ansatte og innleide, og vi inviterer derfor til en study club for å jobbe få fokus på den gode medarbeidersamtalen. Med den "gode" samtalen så mener vi: hvordan du kan få samtalen til å gi best mulig utbytte for deg som arbeidsgiver eller faglig ansvarlig.

29. September 2017 - 09:00-12:00
Thon Hotel Arena Lillestrøm
(enkel adkomst fra både Gardermoen og Oslo)

Kurset vil gi en grundig innføring, og gi gode anledninger til å også prøve ut samtaleteknikker på hverandre, og vi vil på kurset jobbe med gjennomføring av gode medarbeidersamtaler med både ansatte og innleide.

Deltakeravgift: kr 2.200
Kurset inkluderer frokost (fra kl 08:00), og for de som ønsker er det også mulig å bli med på middag på Hinoki på ettermiddagen (tillegg: kr. 1.000)

REGISTRER MEG

View Event →